x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un camió bolca al camí de la Ruta del Ferro

Apapma va denunciar fa dos dies l'estat del sender al comú d'Ordino i al ministeri de Medi Ambient
Bolca un camió a la Ruta del Ferro

Bolca un camió a la Ruta del Ferro

Un camió carregat de grava ha bolcat aquest matí al camí de la Ruta del Ferro, segons ha informat Apapma a través de les xarxes socials.

El camió bolcat al camí

Camió ruta del Ferro

El camió bolcat al camí

Apapma
Actualitzada 02/07/2020 a les 14:01
Un camió carregat de grava ha bolcat aquest matí al camí de la Ruta del Ferro, segons ha informat Apapma a través de les xarxes socials. L'associació ha explicat que fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat tècnics del Govern i el cos de policia i ha denunciat, de nou, que l'estat actual del camí no permet la circulació de camions perquè no suporten aquest pes, fet que afirmen que els hi van reconèixer des del comú d'Ordino. Així mateix, Apapma destaca que la grava d'asfalt provinent de la carretera ha començat a treure quitrà i que el terreny no ha cedit a causa del drenatge, sinó del camió.
L'associació havia denunciat fa dos dies l'estat del sender al comú d'Ordino, qui els va explicar que es tracta de treballs de manteniment, els quals es troben en una fase on estan utilitzant material de rebuig provinent de les obres d'eixamplament de la carretera general, que no és contaminant i que servirà per drenar el camí. Apapma però va informar dels fets al ministre de Medi Ambient, ja que "ens sorgeixen força dubtes sobre el material". L'incident ha deixat un forat a la calçada i l'associació ha assegurat que aquest matí s'ha intentat tapar l'abocament d'asfalt fet anteriorment.
Etiquetes
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts