x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Arinsal farà diumenge un mercat d'ocasió solidari

La recaptació íntegra anirà pels treballadors assalariats del poble que estan pendents de reincorprar--se als llocs de feina
Mercat d'ocasió solidari a Arinsal

Carboot

Mercat d'ocasió solidari a Arinsal

Actualitzada 02/07/2020 a les 14:27
L'associació de promoció turística d'Arinsal i d'Erts (Aptae) ha organitzat un mercat d'ocasió solidari que tindrà lloc diumenge a l'aparcament d'Arinsal al costat del circuit de bicicletes. La recaptació de les inscripcions anirà destinada als assalariats del poble pendents de reincorporar-se a la feina. Les inscripcions es poden fer fins al mateix dia per correu electrònic a secretaria.aptae@andorra.ad i tenen un cost de 20 euros per una parcel·la individual i de 30 euros per una doble.
El mercat se celebrà cada primavera des de fa més de cinc anys, tot i que enguany s'ha hagut d'endarrerir per la Covid-19. L'Aptae reagrupa una quarantena de negocis i establiments de la zona, i té la vocació de reactivar i dinamitzar els pobles d'Arinsal , Erts, Xixerella i Pal. L'associació està a l'espera de veure com evoluciona la situació en l'àmbit internacional, ja que a la zona es treballa majoritàriament amb turisme.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts