x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TURISME

L'acord entre Andorra Turisme i el Cirque du Soleil es manté

L'espectacle de la temporada passada a Andorra.

L'acord entre Andorra Turisme i el Cirque du Soleil es manté

L'espectacle de la temporada passada a Andorra.

Fernando Galindo
Actualitzada 01/07/2020 a les 06:49
Andorra Turisme va voler sortir al pas de les notícies sobre l’entrada en fallida del Cirque du Soleil i en un comunicat emès ahir va afirmar que el compromís de la companyia canadenca amb el Principat “es manté”. Així doncs, en el mateix document, la parapública presidida per Verònica Canals va afirmar que “Andorra Turisme manté un contacte constant amb la companyia canadenca per tal de garantir la realització de l’espectacle a Andorra, seguint de ben de prop com evoluciona la situació actual del Cirque du Soleil”, i espera que la companyia recuperi aviat l’activitat.
En aquest sentit, Andorra Turisme va remarcar que “la previsió del Cirque du Soleil és reprendre la seva activitat en els propers tres mesos, moment en el qual es continuaran les converses entre Andorra Turisme i la companyia canadenca per tractar els detalls del nou espectacle previst per al 2021”. Cal recordar que l’espectacle estava previst per a aquest estiu, però que la Covid-19 va obligar a renegociar l’acord que ja hi havia per tal de posposar-lo una temporada i que es pogués realitzar, tal com estava pactat durant l’estiu del 2021.

Pel que fa al Cirque du Soleil, acumula un deute de més de 900 milions de dòlars i acomiadarà gairebé 4.000 dels treballadors que té repartits arreu, ja que a causa de l’aturada de l’economia provocada per la pandèmia de la Covid-19 va haver de suspendre els més de quaranta espectacles que tenien repartits arreu del món. Per tal d’evitar el tancament, la companyia quebequesa va assenyalar en un comunicat que havia sol·licitat al Tribunal Superior provincial que li aprovés el pla de reestructuració de la companyia, que va presentar-li a causa de les dificultats financeres que estava travessant a causa de l’aturada dels espectacles. El president i conseller delegat de la companyia canadenca, Daniel Lamarre, va afirmar que “hem actuat de forma decisiva per protegir el futur”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts