lleure

Cinc propostes sostenibles per fer al juliol

El Fòrum Escola Verda ha celebrat el desè aniversari amb un vídeo dels alumnes

El Fòrum Escola Verda celebra 10 anys
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Sostenible ha proposat cinc activitats per a dinamitzar el juliolrelacionadesamb el respecte al medi ambient. L'organitzacióha planificat que algunes siguin presencials i d'altres telemàtiques, per tal de mantenir les mesures de seguretat imposades arran de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, entre l'1 iel8 de juliol es projectarà telemàticament el documental 'TheStoryofPlastic', que analitza la crisi de la contaminació plàstica provocada pels humans i les conseqüències per al planeta i la salut de les persones. El documental es retransmetrà perIndee.tvi caldrà inscriure'sprèviamentper rebre els enllaços per poder veure'l i participar en la conferència que es farà al final. El 8 de juliol a les 18,.30 hores s'organitzarà unavideoconferènciaa través de Zoom per debatre i reflexionar sobre la projecció, la generació i la gestió de residus plàstics a Andorra. Així mateix, el 22 dejulioles farà unwebinartitulat"Introducció al ZeroWaste(Residu Zero)", que servirà com a formació accelerada per aprendre a canviar els hàbits de consum i conèixer elsavantatgesd'un estil de vidasenseplàstic.

Pel que fa a les activitats presencials, la primera es realitzarà el 18 dejulioli consistirà en un taller de fotografia de paisatges de dues hores i mitja, que es farà al riu de Rialb, aSorteny. L'activitat constarà de dues sessions: una a les 10 hores i l'altra a les 17.00 hores itindràuna part teòrica i una de'practica. La darrera proposta és una sortida guiada al Parc Natural Comunal de les Valls delComapedrosa, que es realitzarà el 29 de juliol a les 18 hores per veure la biodiversitat d'aquest indret.

El Fòrum Escola Verda celebra el seu 10è aniversari

Andorra Sostenible també ha buscat la manerna de poder celebrar el 10è aniversari del Fòrum Escola Verda, que s'havia de fer el 5 de juny i que no ha estat possible per la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, s'ha muntat un vídeo a partir de gravacions dels alumnes cantant una cançó del cantautor Quim Salvat. La lletra vol transmetre i compartir els valors que fomenta l'Escola Verda i se n'ha fet difusió a les escoles.

Andorra Sostenible

tracking