La policia intervé en una baralla en un autobús per una mascareta

Un d’ells es disposava a anar a l’hospital amb el transport públic quan un altre home ha volgut pujar sense la protecció

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha intervingut aquest matí en un autobús que feia el trajecte del Pas de la Casa a la capital després que tres persones s’hagin vist implicades en una baralla per l’ús de la mascareta. Segons han informat els agents al Diari, un d’ells es disposava a anar a l’hospital amb el transport públic quan un altre home ha volgut pujar sense la mascareta. En aquest moment és quan s’ha produït la discussió en el que s’hi ha afegit una tercera persona “parlant de males maneres”. L’home que es disposava a anar al centre hospitalari ha estat controlat pel cos de policia, ja que ha causat danys materials al vehicle trencant la porta d’entrada amb una pedra, segons ha explicat el responsable de la companyia Coopalsa, Gabriel Dallerès.

Amb tot això, la policia ha explicat que no s’ha procedit a cap detenció, si bé l’home controlat ha estat ingressat a la quarta planta, a la unitat de salut mental. Per altra banda, Dallerès ha informat que s’està fent una valoració dels danys, ja que “el vehicle ha de quedar immobilitzat”, com també del pressupost que suposa el canvi de la porta, tenint en compte que “les peces vénen d’Alemanya”. A més, el responsable de Coopalsa ha assegurat que s’ha procedit a una denuncia per danys i perjudicis.

tracking