Pandèmia mundial

“Andorra és un destí segur”

El primer cap de setmana amb la nova normalitat al Principat no ha estat marcat per l’alta afluència de visitants. La gran majoria han estat de proximitat. Tot i això, consideren que el país és una de les destinacions marcades al mapa per la bona gestió de la pandèmia.

“Andorra és un destí segur”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fronteres obertes, temps respectuós i ganes de tornar a la normalitat, malgrat que hi hagi certes mesures de seguretat. Aquest cap de setmana ha estat el primer després de gairebé tres mesos que els turistes han pogut entrar a les valls del Principat, ja sigui per comprar, per practicar esport, o simplement per oci. Tot i això, no s’ha vist una gran afluència de visitants al llarg dels dos dies, si bé en hores puntuals l’eix central tornava a mostrar, en part, moviment constant i entrades i sortides als negocis.

I per què Andorra? Una veïna de Terrassa, la Lola, va explicar al Diari que durant la pandèmia s’ha informat de l’evolució que ha tingut el país a través dels mitjans catalans i que creu que “Andorra és un destí segur perquè s’ha sabut gestionar el virus i hi ha hagut pocs casos”. Ella, com molts altres, ahir va aprofitar per fer compres de “productes que necessitava i que només trobo en comerços d’aquí”. I ella no va ser l’única que ho creu així. L’Imma i el Josep, de Rialp, van indicar que, igual que al Pallars, la situació “ha estat controlada i preferim venir aquí perquè tenim de tot i sabem que la gent és respectuosa”. De fet, un dels punts que la majoria de turistes han tingut en compte a l’hora d’apostar per Andorra i no una altra destinació ha estat que “la gent està mantenint correctament les distàncies de seguretat, en general es fa ús de les mascaretes i als establiments hi ha gel hidroalcohòlic”, expressa l’Imma. “Tot això ens dona molta tranquil·litat. Nosaltres tenim a prop la platja i volíem desconnectar i veure natura i tenir, sobretot, espai per esbargir-nos” van al·legar la Glòria i el Carles, de Vilafranca del Penedès, i que ahir van decidir pujar als llacs de Tristaina amb les seves dues filles i que després van aprofitar per anar de compres per les avingudes Meritxell i Carlemany.

Si bé és cert que la majoria van decidir “només passar al dia aprofitant que és diumenge”, van dir la Mireia i el Jordi, altres han volgut passar-hi el cap de setmana allotjats. “Hem estat a Soldeu i hem confiat en tot moment en els responsables de l’hotel i la veritat és que podem dir que en tot moment hem tingut garanties de les condicions higièniques” van expressar amb convicció l’Oriol i el Josep, de Reus.

D’aquesta manera, doncs, malgrat que l’inici de la temporada d’estiu hagi començat amagant-se una mica sota la taula i amb visitants de proximitat, s’espera que hi hagi un repunt de cara a les pròximes setmanes sempre tenint en compte que “és un destí segur”.

“Andorra és un destí segur”

tracking