x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Sessió finalitzada

El cos de policia ha decidit canviar el gestor del compte de Twitter després de les darreres polèmiques sobre el bloqueig d’altres usuaris.
La policia destitueix el gestor del seu Twitter

La policia destitueix el gestor del seu Twitter

La policia destitueix el gestor del seu Twitter

Actualitzada 27/06/2020 a les 06:38
La policia d’Andorra ha decidit fer un canvi en la gestió de les xarxes socials i finalitzar la sessió de la persona que fins ara prestava aquest servei, l’agent J. A. Rivero. El compte oficial, creat a l’inici de la pandèmia per tal de fer arribar informació de manera més directa, sempre havia estat gestionat per la mateixa persona. No obstant això, el cos de policia havia rebut queixes per la facilitat amb la qual el gestor bloquejava comptes o per l’escassa seriositat d’algunes de les publicacions que penjava a Twitter.
La darrera polèmica, però, que seria la que va acabar amb el cessament de funcions com a gestor de Twitter de Rivero, es va iniciar a la competència, a Facebook. I és que una usuària d’aquesta xarxa social va fer un llarg i dur comunicat contra la persona que s’encarregava de la gestió del compte de Twitter. Entre altres acusacions, va afirmar que “et bloqueja a la més mínima crítica”. Però el serial sobre la gestió de les xarxes socials policials anava més enllà i és que la dona que va fer la denúncia va resultar ser una treballadora del cos, que va fer d’esquer per tal de demostrar la presumpta mala praxi. Rivero, però, no va ser aliè a la polèmica i va voler traslladar la seva versió dels fets de la millor manera que ho podia fer un gestor de Twitter: piulant. En un fil a la xarxa social de l’ocellet, l’agent va indicar que “no em considero cap Community Manager” i que tot el que havia fet havia estat crear el perfil i intentar informar “en els moments més durs de la crisi sanitària”. A banda, va defensar la seva gestió al capdavant de la xarxa social i va dir que “el perfil era per informar i després per motivar tant la població com els nostres agents en moments en què augmentaven les baixes pels positius i els confinaments preventius”. I va afirmar que “vaig tornar el perfil al departament de premsa”. A més a més, va remarcar que “no tinc cap problema per explicar el bloqueig que tant ha indignat alguna persona”, però que no ho faria perquè volia que es veiés com un “autolluiment personal”. La darrera frase, però, va ser de les que no deixen indiferent, i és que l’agent va afirmar que “no acceptaré lliçons de calentets davant de llars de foc”.

Les piulades van tenir respostes felicitant Rivero per la seva feina. Així doncs, amb rebombori, com pràcticament des de l’inici de l’activitat del compte, es tanca la primera fase de vida del perfil de la policia a Twitter.
Etiquetes
  • #39 La seva medicina
    (02/07/20 07:27)

    Padrinak va dir..
    Doncs que provi una mica de la seva medicina, que és el que ell porta fent anys amb la vida de molts treballadors.

    Respondre
  • #38 Padrinak
    (29/06/20 16:49)

    Tinc la sensació desagradable d'estar veient un esquarterament popular...

    Respondre
  • #37 no s'ho creu ni deu
    (28/06/20 20:37)

    Pere va dir..
    La justícia ni està ni se l'espera. La justícia andorrana està al servei del poder, ja no hi ha separació de poders. millor mal arranjament que bon judici

    Respondre
  • #36 Com et fot eh! Jajjaja
    (28/06/20 01:02)

    Normol va dir..
    Quina ràbia porteu per dins eh! Jajajjajaa Vinga va, ves a dormir tu, que no pots soportar que sigui vox populi lo d'aquest personatge. Ja us agradaria que fossin 4! 

    Respondre
  • #35 Pere
    (28/06/20 00:16)

    Quan la Batllia processi al Cm creurem amb la justicia

    Respondre
  • #34 Pero
    (28/06/20 00:13)

    No haurà cap delinqüent entre els comentaristes??

    Respondre
  • #33 Normol
    (28/06/20 00:12)

    Ala, els quatre amigachos ja heu comentat desde els mobils, ipads, ordinadors... ja podeu anar a dormir q dema continuareu siguent igual de fracassats q avui

    Respondre
  • #32 Malament
    (27/06/20 23:28)

    I qui li va permetre fer aquesta tasca? Qui li va permetre parlar en nom del Cos? Per qué calen més policies si tenen temps de fer de CM ? I sense saber escriure !

    Respondre
  • #31 Alfons
    (27/06/20 20:40)

    Policia = Vergonya per culpa Twitter

    Respondre
  • #30 Esteve
    (27/06/20 19:57)

    Ja fa massa temps que a aquest personatge fat, tant a la vida real de policia com de CM li estan permetent més del compte. Esperem que encara que sigui tard, apareixi algú sensat i el condemni per sempre.

    Respondre
Veure’n més
39
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts