x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
MOBILITAT

Un menor, implicat en un aparatós accident a Escaldes

El jove de 17 anys va agafar el vehicle dels pares i el va bolcar en un camp
El cotxe va acabar bolcat en un camp adjacent.

Implicat un menor en un aparatós accident

El cotxe va acabar bolcat en un camp adjacent.

Alexandra Muratet
Implicat un menor en un aparatós accident

Implicat un menor en un aparatós accident

Implicat un menor en un aparatós accident

Fernando Galindo
Actualitzada 27/06/2020 a les 06:16
Un menor d’edat va patir un accident aparatós ahir pels volts de les set del matí a la urbanització Ermengol Serra, situada a la zona de Sa Calma, a Escaldes-Engordany. Segons va informar la policia, el noi, de 17 anys, va agafar el cotxe dels pares i va bolcar al camp del costat d’un carrer sense sortida. Tot i l’aparent magnitud del sinistre, el jove no va resultar ferit i només es van produir danys materials. De fet, quan els efectius de policia i bombers van arribar al lloc dels fets el jove ja havia sortit pel seu propi peu del vehicle, un BMW X5 blanc.
L’adolescent no va ser detingut tot i que la policia el va controlar després dels fets. Els agents del cos redactaran el pertinent informe i es traslladarà a la figura corresponent perquè dicti les mesures escaients que s’hauran de dur a terme.

En l’accident també es va veure implicat un segon vehicle que estava estacionat al carrer en el moment dels fets i que és propietat d’un dels veïns de la urbanització escaldenca. D’altra banda, els efectius dels cossos de policia i bombers van constatar danys en alguns elements del mobiliari urbà, com la tanca de seguretat que separava la carretera del camp adjacent on va anar a parar el totterreny després del sinistre. Els bombers van precintar la zona on hi havia la tanca.
La grua va arribar al lloc de l’incident pels volts de les onze del matí i va retirar el cotxe, que va quedar destrossat per l’impacte. En la primera valoració de l’automòbil, que encara no tenia dos anys d’antiguitat, els operaris de la grua van valorar que tot semblava indicar que l’estat del cotxe era de sinistre total.


Un altre accident a Canillo

A banda de l’incident a Escaldes-Engordany, la policia va informar d’un accident de circulació que es va produir a les 6.45 hores al punt quilomètric 11,500 de la carretera general 2, a Canillo. En l’accident només hi va haver implicat un turisme que tenia matrícula del Principat: un Peugeot 207 1.6 HDI. Una de les quatre passatgeres que es trobaven a l’interior del vehicle, una jove de 20 anys, va resultar ferida lleument.
Etiquetes
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts