x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia sanciona 67 motoristes en tres setmanes

El cos inicia una nova campanya el 29 de juny contra la conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues durant l'estiu
Agents de la policia en un control durant la campanya de l'any passat.

Sancionats 46 conductors durant la campanya de la policia adreçada a les motos

Agents de la policia en un control durant la campanya de l'any passat.

ARXIU
Actualitzada 25/06/2020 a les 12:29
La policia ha sancionat, entre l'1 i el 21 de juny, a 63 motoristes d'un total de 801 controlats, per un infringir 77 articles del codi de circulació. La multa més freqüent ha estat per no presentar el rebut de l'assegurança malgrat tenir-lo, amb 30 sancions, seguit per no respectar la senyalització horitzontal (10) i dur tubs d'escapament lliures, incomplets, deteriorats o models no previstos pel fabricant (8). L'objectiu de la campanya era incidir en aquells vehicles que no circulen correctament per la xarxa viària del país i detectar comportaments imprudents dels conductors, per tal de reduir el nombre d'accidents amb implicació directa.
El cos de seguretat iniciarà dilluns i fins al 2 d'agost una nova campanya contra la conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues durant l'estiu. En aquest sentit, se sancionarà a tots els conductors professionals que circulin amb una taxa d'alcoholèmia de 0,2 grams per litre a 0,5 g/l, els no professionals que donin entre 0,5 g/l i 0,8 g/l, i la suspensió del permís de conduir per un mes amb una multa de 150,25 euros. Els que ho facin sota la influència d'estupefaents es quedaran sense permís durant tres mesos i la multa serà de 601,01 euros. Així mateix, es detindrà tots els conductors que superin la taxa imposada per les sancions, aquells que creïn un perill concret per la circulació, els que refusin sotmetre's a la prova d'alcoholèmia. En aquest sentit, els conductors professionals s'enfrontaran a una pena de presó de fins a dos anys i privació del permís de conduir fins a quatre anys, així com la inhabilitació per a exercir l'ofici fins a 4 anys. Els no professionals s'enfronten a una pena de presó de fins a dos anys i la retirada del carnet fins a 3 anys i, els que refusin fer la prova, també s'exposaran a una pena de fins a tres anys i fins a 4 anys si són conductors professionals.

 
Etiquetes
  • #6 Dominic Toretto
    (26/06/20 10:37)

    Una moto sense silenciador que creui Andorra durant la matinada o la nit desperta a centenars de persones, s'ha de controlar seriosament el soroll de les motos i la conducció esportiva.

    Respondre
  • #5 Alejandro
    (25/06/20 23:44)

    També es podria realitzar un control dels vianants, ja que creuen per on volen.-

    Respondre
  • #4 AND, Selva circulatoria
    (25/06/20 21:51)

    S'ha d'actuar amb molta més contundència davant aquests salvatges! Ja n'hi a prou de gas, soroll, i conducció de risc! Fora carnets, immobilització motos, i multes dissuassories!!!

    Respondre
  • #3 Andorra Fast and furious
    (25/06/20 14:47)

    A Andorra hi ha de facto una anarquia viària, carreres il·legals de cotxes, motos i quads a qualsevol hora del dia i la nit a les carreteres interparroquials i en qualsevol recta de la nostra xarxa viària, tenim un greu problema i la policia no està actuant amb contundència.

    Respondre
  • #2 Tret56
    (25/06/20 14:10)

    Poc em sembla. Sinis plau mes canya als terroristes vials del "gas, gas! ".

    Respondre
  • #1 Feina mal feta
    (25/06/20 12:43)

    Només? Llavors no fan correctament la seva feina, Andorra està plena de motos amb els tubs d'escapament trucats, això, i tenint en compte que la Vall és una caixa de ressonància aconsegueixen pertorbar la pau de la ciutadania, però cada vegada està més clar que per sobre del benestar del ciutadà són els diners i els seus interessos.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts