El comerç veu “necessària” la campanya de consum intern

El comerç veu “necessària” la campanya de consum internFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerciants andorrans van valorar molt positivament la campanya que va presentar ahir el Govern per tal de fomentar el consum intern. En aquest sentit, la presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix Central, Sònia Yebra, va afirmar que “nosaltres considerem que és necessari i és una bona mesura. Hem d’aconseguir mentalitzar la gent que compri aquí i ara amb la Covid-19 és més necessari que mai”.

A més a més, Yebra va afegir que “tothom ha de tenir en compte que els diners que s’inverteixen en comerços del país repercuteixen en millores, en llocs de feina, salaris...”. Sobre la durada de la campanya, la presidenta dels comerciants de l’eix central va dir que “aquesta campanya dura un mes. Però, a banda d’això, necessitem més campanyes a mitjà i llarg termini per aconseguir conscienciar el país”. D’una manera similar es va manifestar Miquel Armengol, president de la Cambra de Comerç, que va dir que “és bàsic, elemental i necessari que es facin compres al país, perquè tot el que consumim aquí, els beneficis i tota la repercussió positiva que té, també es queda a Andorra”.

D’altra banda, Yebra va comentar que “les dues primeres setmanes després d’obrir van ser molt bones. Els clients van sortir a comprar tot el que necessitaven”. No obstant això, les dues setmanes següents van ser “més fluixes”. En aquest sentit, la presidenta dels comerciants de l’eix central va manifestar que “esperem a veure com va aquest cap de setmana, que serà el primer amb la frontera sud oberta. Fins ara ha estat tot molt tranquil”.

Pel que fa a la normativa que va establir el Govern, que obliga les botigues a fixar els preus als aparadors, Sònia Yebra va dir que “és una normativa molt recent i heu de pensar que encara ens hi estem adaptant. Fa tot just 20 dies que vam obrir i estem treballant per tal de poder-ho tenir tot a punt. A més a més, encara anem justos de personal”.

tracking