pandèmia mundial

Vallnord preveu una davallada del 50% en la facturació de l'estiu

El Bike Park s’expandeix fins al sector d’Arinsal amb la construcció d’un nou circuit

Vallnord preveu una davallada del 50% en la facturació de l'estiuVALLNORD-PAL ARINSAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació de Vallnord-Pal Arinsal preveu una caiguda del 50% en la facturació d’aquest estiu. Així ho va indicar ahir el director de l’estació, Josep Marticella, en el marc de la presentació d’una temporada que serà més curta atesa la situació excepcional derivada de la crisi sanitària. Així doncs, el Mountain Park obrirà les seves portes aquest dissabte i tancarà el 13 de setembre. Tot i això, en el 15è aniversari del Bike Park, el domini ha decidit més enllà i expandirà les fronteres de l’activitat estrella de l’estiu amb la construcció d’un circuit de descens de 5,5 quilòmetres amb un desnivell negatiu de 950 metres al sector d’Arinsal.

Mentre es realitza la construcció del circuit, els clients podran accedir al sector d’Arinsal des de l’inici de la temporada a través del telefèric, que a partir d’aquest estiu també estarà habilitat per accedir amb bicis. Tal com va expressar Marticella, l’expansió del Bike Park permetrà dinamitzar el poble d’Arinsal i facilitar l’accés a tots els serveis i instal·lacions del poble. D’aquesta manera, el domini oferirà enguany sis ginys mecànics i 40 quilòmetres de pistes. Tanmateix, es mantindran totes les activitats del Mountain Park, amb els protocols i les mesures de seguretat pertinents, i s’oferirà un 10% de descompte en la compra anticipada d’aquestes amb 24 hores d’antelació. A més, l’estació treballa en l’obertura d’un après-ski al Port Negre o d’una experiència de submarinisme a Comallemple.

D’altra banda, l’estació massanenca fa una clara aposta per la digitalització tant en els mapes com en la restauració i funcionarà amb codis QR i a través de l’app de Vallnord. L’objectiu és evitar el contacte amb el paper i aconseguir un impacte positiu en el medi ambient. També es potenciarà el servei take away. Quant als esdeveniments esportius, aquest any només s’acolliran dos esdeveniments: la Volta als Ports, el 9 d’agost, i la festa del Club Piolet, el 13 de setembre, que tancarà la temporada d’estiu.

Des del comú, Josep Maria Garrallà, conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, va indicar que se seguiran oferint sortides amb cavall al Comapedrosa. Així mateix, faran excursions cada dia, mentre que abans només es feien “experiències d’altura” els caps de setmana: “Abans estava enfocat als turistes i ara també als residents, perquè molts es quedaran a la parròquia aquestes vacances”. Les sortides seran gratuïtes durant el juny, mentre que posteriorment tindran un preu d’entre 15 i 28 euros, menys per als turistes que s’allotgin a la Massana, que seran sense cost. Altrament, s’oferiran activitats com el ioga a l’aire lliure.

tracking