Bústies destrossades i tres ferits lleus per la revetlla

Els veïns d'un edifici s'han trobat aquest matí les bústies trencades pels petards que algú hi va tirar durant la revetlla

Bústies destrossades amb petardsFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La revetlla de Sant Joan es va desenvolupar sense incidents greus i amb un balanç de tres persones ateses a l'hospital "tots lleus i donats d'alta", segons ha informat el centre. Les atencions sanitàries van ser per a un menor per cremades a la ma i dos adults que van patir ferides "per petites baralles", s'ha especificat. La nit va ser tranquil·la també per als bombers que nome´s van haver d'intervenir "en alguna extinció petita de matolls", segons ha informat el cap de guàrdia aquest matí.

La revetlla si que va causar danys en un edifici d'Escalses on les bústies han aparegut a primera hora del matí destrossades pels petards que algú hi ha tirat durant la revetlla. Els veïns han fet públiques fotos de l'entrada de l'immoble a les xarxes socials on es pot veure les bústies trencades com a conseqüència de les bretolades d'aquesta nit on lamenten "que alguns s'hagin divertint ficant petards on normalment es fica correu". El veí que ha denunciat els fets critica que "la diversió, malauradament, passa per trencar i liar-la el més possible si no no ens sabem divertir" després d'exposar com s'ha trobat el portal aquest matí poc abans de les set quan anava a treballar.

El comú d'Escaldes també ha fet públiques a les xarxes socials fotografies de les casetes de llibres de lectura de Sant Romà dels Vilars trencades durant la nit passada i ha anunciat que ha denunciat els fets a la policia. Des del comú es lamenten els actes incívics de les persones que confonen vandalisme amb diversió per les destrosses al mobiliari urbà i es pregunten "què mou algú a trencar en comptes de llegir".

Casetes de lectura trencades amb petards durant la revetlla

tracking