x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Les noves tarifes de la via preferent entren en vigor l'1 de juliol

El pacient que accedeixi a l'especialista sense fer-ho a través del metge referent pagarà el 67% del preu de la consulta
El ministre Eric Jover

Eric Jover

El ministre Eric Jover

Twitter Govern
Actualitzada 23/06/2020 a les 19:41
Les noves tarifes relacionades amb la via preferent entraran en vigor l'1 de juliol segons ha informat aquesta tarda el ministre portaveu Eric Jover. En aquest sentit, l'usuari que accedeixi a les consultes d'un especialista a través del metge referent haurà d'assumir el 25% del cost de la visita, mentre que qui ho faci per lliure haurà de pagar el 67%. Així mateix, totes aquelles proves, productes prescrits, i actes de reeducació i readaptació funcional que el professional recepti suposarà un cost per al pacient del 25% si ho fa per la via preferent i del 40% si no utilitza aquest camí. Jover ha especificat que les persones que necessitin realitzar visites periòdiques amb un especialista per una malaltia prolongada podran assignar el professional com a referent i acudir-hi a la consulta directament. 
Així mateix, a partir de l'1 de juliol, un pacient que hagi d'anar a la consulta d'un especialista que no requereix derivació d'un metge de capçalera, com poden ser oftalmòlegs, odontòlegs o ginecòlegs, haurà de tenir assignat un metge referent si vol mantenir la màxima cobertura per part de la CASS un fet que segons el ministeri de Salut, un 85% el nombre de ciutadans que ja té un metge referent.
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts