x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Solidaritat

Prop de 350 persones corren per Andorra Contra el Càncer

Prop de 350 persones van participar ahir en la iniciativa solidària d’Andorra contra el càncer, una campanya promoguda per l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i Vallbanc.
Josep Saravia i el director de negoci de Vallbanc.

Prop de 350 persones corren per Andorra Contra el Càncer

Josep Saravia i el director de negoci de Vallbanc.

ANA / M. F.
Actualitzada 22/06/2020 a les 16:16
Prop de 350 persones van participar ahir en la iniciativa solidària d’Andorra contra el càncer, una campanya promoguda per l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i Vallbanc. Entre tots ells van sumar un total de 2.647 quilòmetres caminant o corrent i es va poder recaptar més de 1.600 euros ja que l'entitat financera feia un donatiu de 5 euros per cada participació en el marc del conveni de patrocini amb Assandca. “Tenint en compte que ha estat el primer cap de setmana de desconfinament total a Espanya creiem que la participació ha estat un gran èxit perquè la majoria de la gent ha aprofitat per marxar”, va afirmar ahir el president de l’entitat, Josep Saravia, que va afegir que “el que és important no era tant el tema recaptatori, sinó que la gent que té la malaltia sàpiga que estem vius”, va afegir Saravia.
El repte #KmsContraElCàncer es va desenvolupar des de dissabte i va consistir a realitzar quilòmetres caminant, corrent o en cadira de rodes des de qualsevol indret. Els dos canals habilitats per rebre imatges de la participació (Whatsapp i pàgina web de l'entitat) van rebre més de 300 imatges de persones fent el repte, ja sigui des d'Andorra o de fora del país. 
Etiquetes
  • #5 Consciència
    (22/06/20 19:51)

    La qüestió és cosificar la enfermetat, acceptarla amb consentiment i morir dignament? Estem submits en la cultura de la enfermetat i la mort, entregant la nostra vida a les farmacèuticas.

    Respondre
  • #4 Joan
    (22/06/20 15:53)

    Felicitats molt bona iniciativa 

    Respondre
  • #3 ciutadana
    (22/06/20 14:05)

    Ja en solucionarem de coses corrent!!!Nomes actes de borreguisme internacional,pseudosolidaritats i tonteries per l'estil en comptes de fer autocritica, revisió de la propia vida, asumir les propies responsablitats etc etc

    Respondre
  • #2 Pal.las Athenea
    (22/06/20 14:01)

    Higea va dir..
    Totalment d'acord! Amb massa difussió a associacions que l'unic que potencien es el victimisme i propostes no realistes amb els diners de tots.I si Tractessim d'anar a la causa???

    Respondre
  • #1 Higea
    (22/06/20 09:17)

    Es calcula que a Andorra el tabaquisme causa un 30% de tots els càncers, l'alimentació, l'estil de vida, l'estrès, i la contaminació fan la resta, però l'únic que se'ns ocorre és recaptar diners corrent en comptes i anar a l'arrel de el problema.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts