'Caminar per descobrir'

Ordino potencia el turisme de muntanya senyalitzant 34 camins

Els senyals indiquen la dificultat, dividits en tres nivells, en funció de la llargada i del desnivell

Els consellers Jordi Serracanta i Eduard Betriu, en la presentació del projecte 'Caminar per descobrir' d'avuiComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les conselleries de Medi Ambient i Turisme del comú d'Ordino han sumat esforços i han impulsat el projecte 'Caminar per descobrir', amb el qual volen potenciar el turisme de muntanya a l'estiu.La corporació ha divulgat 34 camins senyalitzats en 22 panells distribuïts pels diferents pobles d’Ordino, la majoria dels quals es troben propers al nucli urbà però també n’hi ha a la vall de Sorteny i a Arcalís. En aquest sentit, es vol facilitar al màxim que el turista es pugui desplaçar a peu des de l’hotel o en transport públic per descobrir tota l’oferta de camins. "En unes circumstàncies, sinó adverses, inusuals encarem la temporada d’estiu amb il·lusió i la mirada posada al valor paisatgístic i natural de la nostra vall, la vall d’Ordino", ha indicat el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta. Per la seva part, elconseller responsable de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat,Eduard Betriu, ha assenyalat que"és una oferta que complementa altres itineraris que també volem donar a conèixer com per exemple els guiats al Parc natural de Sorteny com el mirador Grau de la Llosa; l’Estanyó o el seguiment de fauna".

Tots dos han coincidit en la necessitat de donar a conèixer l’oferta d’alta muntanya com és el cas de la parròquia d’Ordino. Els senyals indiquen la dificultat, dividits en tres nivells, en funció de la llargada i el desnivell. Un altre iniciativa que ha de contribuir a potenciar el senderisme aquest estiu a la vall és l’actualització del mapa de camins d’Ordino i la Massana. Tot i que ateses les circumstàncies, s’intentarà oferir tot els catàlegs en digital o a través de les app disponibles. La presentació ha servit per donar a conèixer la nova oficina de turisme d’Ordino que es troba des del 3 de juny al carrer Major, dins la Casa de la Muntanya, l’antiga Casa Ferino.

tracking