pandèmia mundial

La recollida d'aliments de la Creu Roja supera les previsions

Els centres comercials també han col·laborat en la recollida d’aliments i productes

La recollida d'aliments de la Ceu Roja supera les previsionsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La participació ciutadana en la campanya de recollida de productes alimentaris que ha dut a terme la Creu Roja Solidària durant el cap de setmana ha superat amb escreix les expectatives de l’entitat. “Ha estat tot un èxit, la solidaritat i la col·laboració de la població en la recollida ens ha sorprès molt gratament”, va manifestar el director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández. De la mateixa manera que la ciutadania, els divuit centres comercials on es va realitzar la campanya també van participar-hi aportant diversos productes per mostrar el seu suport a totes aquelles famílies que es troben en una situació desfavorida i en molts casos no poden arribar a final de mes.

El director de l’entitat també va posar en relleu que “hem hagut de posar més mitjans i voluntaris per poder començar a realitzar l’inventari, però amb la gran quantitat de productes que ens han arribat encara no els tenim quantificats”. Aquesta realitat es veu reflectida en la voluntat de la ciutadania. La Cristina Pérez, una de les persones que ha col·laborat en la recollida d’aliments, va comentar que en una situació normal no hauria donat res perquè “crec que s’aprofiten de la situació, però el coronavirus ha fet molt mal a algunes famílies i sentia que havia de contribuir”.

Fernández va informar que la Creu Roja distribuirà els aliments amb dues metodologies, la primera per reforçar aquells col·lectius que ja reben ajuda de Càritas o dels comuns però que s’han vist desbordats davant les demandes generades per la pandèmia del coronavirus; i l’altra serà donant aliments a famílies que es troben en una situació econòmica de necessitat però que no compleixen els requisits per rebre ajuda del ministeri d’Afers Socials. Aquestes es podran adreçar a l’entitat i analitzaran el seu cas de manera particular.

La recollida d'aliments de la Ceu Roja supera les previsions

tracking