x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

Les escoles implementaran formacions sobre igualtat de gènere

La Comissió nacional de prevenció de la violència de gènere i domèstica s'ha reunit aquest matí al Centre de Congressos d'Andorra la Vella
Els participants a la reunió

La Comissió de prevenció de la violència de gènere

Els participants a la reunió

SFGA/CEsteve
Actualitzada 22/06/2020 a les 14:15
La Comissió nacional de prevenció de la violència de gènere i domèstica ha signat aquest matí al Centre de Congressos, amb la participació de la ministra d'Ensenyament i Educació Superior, Esther Vilarrubla, el pla de sensibilització per a la igualtat de gènere als centres escolars, que implanta accions i formacions per evitar la implantació de models sexuals a les escoles. "El que es pretén amb aquest protocol és transversalitat la igualtat i que des de la infància s'entengui i s'apliqui la perspectiva de gènere", ha comentat el titular d'Afers Socials, Víctor Filloy, que ha presidit la trobada. En aquest sentit, Vilarrubla ha anunciat que amb la signatura del pla també es crearà una figura referent per recollir, analitzar i donar una continuïtat a aquesta tipologia d'accions i ha afegit que "el ministeri té la voluntat de començar a realitzar jornades amb els tres sistemes per intercanviar experiències i extrapolar el millor de cadascun d'ells en matèria de gènere". A més, el ministre d'Afers Socials també ha signat un pla de col·laboració amb la presidenta de l'associació Acció Feminista, Antònia Escoda. "Hem formalitzat els eixos de treball que ja teníem conjuntament, el servei d'Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere és el referent per atendre a les dones maltractades i hem plasmat en paper els drets i deures que tenim des de l'associació amb el ministeri", ha indicat Escoda.
L'objectiu principal de la comissió és l'erradicació de la violència de gènere i domèstica i assegurar la col·laboració i coordinació entre tots els ministeris i departaments de l'administració general involucrats en aquesta matèria.
Etiquetes
  • #11 Nazaret
    (23/06/20 03:12)

    tontería que no serveix per re. Només per crea llocs per endollats.

    Respondre
  • #10 Minarquista
    (22/06/20 18:45)

    Patètic

    Respondre
  • #9 Femi marxismo cultural
    (22/06/20 18:19)

    La correcció política es tracta de poder i de control del ciutadà, no d'igualtat.

    Respondre
  • #8 I tot subvencionat per Europa
    (22/06/20 18:17)

    Com sempre, la malsana i malintencionada costum de pretendre convertir l'excepció en norma, abocant tones de detritus informatiu sobre la figura masculina, i assumint que tota relació de parella home-dona és susceptible de ser tòxica per a la dona (perquè, pel que es veu , les lesbianes i els gais tenen tots unes relacions de parella estupendes....).

    Respondre
  • #7 De genolls
    (22/06/20 18:13)

    El nostre Govern de genolls davant el corrent ideològic feminista, la nova ideologia de gènere es tracta d'una Revolució Cultural encoberta, similar a la duta a terme per Mao Zedong, només que més gradualista i sense tenir a l'enfront d'un dictador, sinó a una tropa de polítics, magnats, docents, banquers, intel·lectuals d'esquerra, progres, famosos, periodistes i activistes.

    Respondre
  • #6 Rafa
    (22/06/20 17:15)

    Ja tenim un nitxo de mercat més per crear xirinquitos per repartir-se el pastís.

    Respondre
  • #5 ...?
    (22/06/20 16:22)

    Ja som una província espanyola va dir..
    Què tindrà a veure una cosa amb l'altra? La ideologia de gènere, igual que la resta de coses progres són interessos globalistes, gens exclusiu d'Espanya...

    Respondre
  • #4 pepe
    (22/06/20 15:53)

    la tactica del salchichon, primero se infiltraron en los centros de poder, despues en las escuelas y universidades y por fin, ahora, se atreven a imponer el adoctrinamiento de la ideologia globalista, una de sus patas es la division entre hombres y mujeres para q se enfrenten, divide et impera, y de paso se consigue q en Europa, ademas de ser carisimo, no se destile mucho lo de tener hijos. Y asi el globalismo tira de otra de sus totalitarias patas, como se hizo en Egipto, poco a poco, solo q esta vez se esta acelerando el proceso usando medidas poco ortodoxas, pero efectivas. La ideologia de genero es el totalitarismo del primer cuarto del siglo XXI. Si no espabilamos y localizamos y echamos a patadas a los globalistas, ya no se cortan mucho, nos van a mandar de nuevo a la edad media. Esto es solo parte de un plan mucho mayor de alcance global. Y lo del virus es el incendio del reichstag q esperaba el globalismo para salirse con la suya por la via de los hechos consumados.

    Respondre
  • #3 valors i ètica generals vs miopies parcials
    (22/06/20 15:08)

    Em sembla un greu error aquest enfoq! Hem d'educar en valors i ètica globals, i no amb conceptes "parcials i esbiaixats. TOTA VIOLÈCIA ES DOLENTA, NO NOMÈS LA DE "GENERE", TOTA MANCA DE RESPECTE ES DOLENTA, NO NOMES A DETERMINATS COL.LECTIUS!! Mai podem evolucionar si nomes veiem a parts i ens perdem la visió de conjunt i fonamental!!!

    Respondre
  • #2 Ja som una província espanyola
    (22/06/20 14:08)

    Felicitats!!! Ja som una província espanyola!!!! Olé!!!! A mi m'han ensenyat TOTA LA VIDA que la violència és dolenta. TOTA. Ja ens han arribat les modes ideològiques. 

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts