infraestructures

Dues companyies volen operar des de la Seu

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat que una empresa francesa i una espanyola hi estan interessades

Dues companyies volen operar des de la SeuEduard Piera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de la Presidència i d'Economia, JordiGallardo, ha confirmat en la roda de premsa de presentació de la campanya de comerç intern que hi ha dues companyies per tal d'operar vols comercials a l'aeroport d'Andorra-la Seu.Gallardoha dit que hi ha "una companyia francesa i una espanyola que hi estan interessades i amb qui estem parlant". A més a més, el ministre ha comentat que "una ens va contactar quan va sortir la notícia que hi havia el sistemaGPSactiu, i l'espanyola l'hem contactat nosaltres. Són dues companyies que han seguit el procés de l'aeroport i que tenen anys d'experiència".

Pel que fa a la campanya de comerç intern, tindrà un cost de 61.000 euros i la ministra de Turisme, Verònica Canals ha afirmat que "vol potenciar el sentiment d'andorranitat. Ha de complementar la campanya que estem fent a l'exterior".Lacampanya tindrà una durada d'un mes, fins al 23 de juliol i el seu cost serà de 61.000 euros. El seu objectiu és despertar el sentiment d'andorranitati fomentar el consum intern. En aquest sentit, el ministreGallardoha recordat que "comprar al país ésajudar quel'economia no s'aturi".

Pel que fa alcontingutde la campanya, la ministra Canals ha exposat quepretén"visualitzar les històries que hi hadarrerede cada producte. Per exemple, un cafè, no és només un cafè,si noque és una il·lusió, el sentiment, el treball d'una família que fa més de trenta anys que té un establiment". La campanya tindrà falques publicitàries a les ràdios, anuncies per Andorra Televisió i publicacions en els diferents mitjans de premsa escrita i digital, així com visualització en les rotondes,als carrersi a les línies d'autobusos d'Andorra la Vella a Sant Julià i al Pas de la Casa. Amb el lema "comptem amb tu. Consumeix a Andorra" la ministra Canals l'haqualificat d'"impactant amb imatges senzilles".

tracking