Art

La baronessa Thyssen preveu exposar el 'Mata Mua' a Andorra

Carmen Cervera ha explicat en una entrevista a un mitjà espanyol que "segurament" cedirà el quadre per a una mostra del museu del Principat a l'estiu

El 'Mata Mua' de Paul Gauguin ja es troba al PrincipatEFE / JULIÁN MARTÍN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'Mata Mua', el quadre de Paul Gauguin que està valorat en més de 40 milions d'euros i que actualment es troba a Andorra, es podria exposar en el museu Carmen Thyssen del Principat aquest estiu. Així ho ha fet saber la baronessa en una entrevista al diari espanyol ABC, on explica que no té intenció de vendre'l i que "segurament el cediré per a una exposició en el museu d'Andorra".

El 'Mata Mua' és una pintura a l'oli feta el 1892 per l'artista francès Paul Gauguin i és una de les joies de la col·lecció personal de Carmen Cervera. L'obra estava exposada des del 1999 al museu Thyssen-Bornemisza de Madrid, però fa unes setmanes, Carmen Cervera se la va endur juntament amb les obres 'Martha Mckeen de Wellfleet' d’Edward Hopper, 'Le Pont de Charing Cross' de Claude Monet i 'Les chevaux de courses' d’Edgar Degas, que s’ha venut per un import d’entre 26 i 28 milions de dòlars.

tracking