x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Els temporers demanen quedar-se al país fins poder viatjar a Espanya

Actualitzada 20/06/2020 a les 06:47
El col·lectiu de treballadors temporers demana poder quedar-se a Andorra fins que Espanya habiliti l’entrada de persones extracomunitàries l’1 de juliol. Així doncs, fonts properes al col·lectiu Varados en Andorra van manifestar que “ens trobem en una situació en què si volem sortir d’Andorra, i marxar cap a Espanya, no podem entrar al país per la nostra condició d’extracomunitaris. No s’obren les fronteres per a turistes i persones de fora de la Unió Europea fins a l’1 de juliol”.
Sobre el fet que podrien sortir en direcció la frontera del Baladrà i traslladar-se a França, les mateixes fonts van comentar que “no té la mateixa regularitat de vols que té Espanya per tal de poder tornar al nostre país. No té cap sentit que sortim d’Andorra i anem a França; és totalment absurd pensar d’anar-hi, a no ser que siguin persones que tinguin altres plans”. A més a més, van afegir que “no volem estar en situació il·legal; comporta risc de deportació i estar tres anys sense poder entrar a Europa. Cal que tinguem el segell d’entrada a Shengen”.

A més a més, també van recordar que amb la regularitat de vols que ha ofert el govern argentí durant el tancament de l’espai aeri era impossible que tots poguessin tornar al seu país. Finalment, van recordar que hi ha un seguit de vols, previstos més enllà del dia 22. Així doncs, cal recordar que com a mínim hi ha una sortida el 28 de juny i una altra l’1 de juliol des de l’aeroport de Madrid per tal de poder tornar al seu país.
Etiquetes
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts