Pandèmia mundial

El comú de Canillo aprova una rebaixa del 15% del sou als cònsols i del 10% als consellers

El comú de Canillo aprova una rebaixa del 15% del sou als cònsols i del 10% als consellers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Canillo va aprovar en sessió de comú una rebaixa salarial del 15 per cent als cònsols i del 10 per cent als consellers. El cònsol major, Francesc Camp, va explicar al Diari que la decisió ve presa seguint els criteris del Govern i el Consell General. Tot i això, va incidir que es tracta “d’una rebaixa més aviat simbòlica i solidària”, ja que la reducció suposarà un estalvi total de 17.000 euros. La decisió es podrà veure en la nòmina dels càrrecs electes des d’aquest mes de juny i s’allargarà fins al desembre.

Per altra banda, Camp va informar que ahir es va procedir a l’entrega d’un xec valorat en 10.000 euros a Càritas. “La funció que l’organització ha fet aquests mesos amb els temporers ha estat molt gran i creiem que era positiu tornar-ho d’alguna manera”. Amb això, va assegurar que per a una entitat com Càritas, “el cost que ha tingut amb la quantitat de temporers que hi ha hagut li ha suposat un gran esforç”.

Finalment, el cònsol major també va explicar que s’està dissenyant un pla d’ajudes per a aquelles famílies i empreses que tinguin alguna dificultat econòmica. En aquest sentit, va afegir que els 17.000 euros estalviats dels salaris aniran directament a aquest nou fons d’ajudes.

tracking