Educació

Entrega dels premis de l'Olimpíada de Matemàtiques

Els alumnes premiats no van estar presents per les mesures de distanciament que s'han de mantenir ni els guanyadors definitius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ambaixada Espanyola va acollir ahir a la tarda l'acte d'entrega dels premis de l'Olimpíada de Matemàtiques que ha estat totalment condicionada per l'epidèmia de la Covid-19 ja que no van estar presents els alumnes premiats per les mesures de distanciament que s'han de mantenir ni els guanyadors definitius perquè el tancament de les escoles han impedit celebrar totes les proves. L'organització va decidir lliurar els guardons als dos millors alumnes de cadascú dels nou centres que participen en la competició després de completar-se la primera fase.

L'acte va estar presidit per l'ambaixador espanyol, Àngel Ros, amb la consellera d'Educació espanyola,Yolanda Varela, i la directora de comunicación i marca de MoraBanc, Mireia Maestre, que patrocina la competició i s'han donat els premis als responsable de coordinar la prova en cada escola, que després faran arribar les targetes regals i els diplomes als alumnes. També hi va haver reconeixement per a les millores propostes de cartell anunciador de l'Olímpiada. Els dos primers premis han estat per a dues alumnes del col·legi María Moliner i el tercer per a un escolar del Mare Janer.

tracking