Pandèmia mundial

Educació fa cursos de treball en línia per a docents i famílies

Les formacions es duran a terme tant de forma presencial com telemàtica

Educació fa cursos de treball en línia per a docents i famíliesPXFUEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior organitza durant els pròxims mesos, tal com ja va anunciar la titular de la cartera, Ester Vilarrubla, cursos per millorar les competències en l’àmbit de les formacions telemàtiques destinades tant a docents com a famílies. El ministeri oferirà formacions específiques per als professors dels tres sistemes educatius sobre la gestió de les classes virtuals, les quals es duran a terme durant els mesos de juliol i setembre, abans d’iniciar el nou any escolar amb els alumnes. També posaran a la seva disposició l’accés a altres cursos per ampliar coneixements sobre diferents temàtiques.

Paral·lelament, el Centre de Formació d’Adults (CFA) posarà a disposició, durant el mes de setembre, tres nivells de formació sobre eines de reunions telemàtiques i documentació en línia, per sensibilitzar, acompanyar i capacitar les famílies dels alumnes a seguir el treball educatiu quan es realitzi la modalitat no presencial. D’aquesta manera, el primer nivell, d’Iniciació, es basarà en un seguit de videotutorials de curta durada; el segon, de Capacitació, seran formacions en línia o presencials i en el tercer, d’Aprofundiment, es duran a terme cursos intensius, trimestrals i semestrals que s’impartiran al CFA.

Aquestes formacions s’implanten arran de la situació generada per l’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, la qual ha posat en relleu la necessitat d’utilitzar i adaptar-se a les aplicacions informàtiques relatives al treball en línia per tal que els alumnes puguin seguir el currículum acadèmic en tota mena de situacions.

tracking