x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Una resident d'El Cedre agraeix la tasca dels sanitaris cubans

Estefania Toldrà envia un missatge al país llatinoamericà per la tasca de la brigada durant el temps de l'emergència sanitària

Agraïments d'una resident d'El Cedre als cubans

Estefania Toldrà ha enviat aquest missatge al costat de Dayne Rosa González, una de les sanitàries cubanes, i una treballadora del centre sociosanitari.

Prensa Latina
Els sanitaris cubans

Els sanitaris cubans condemnen l'atac dels EUA

Els sanitaris cubans a l'hotel on s'allotjàven

Actualitzada 18/06/2020 a les 12:00
Des que els 39 sanitaris cubans van arribar a Andorra, les mostres d'agraïment cap a ells han estat constants. Encara hi ha alguns professionals que segueixen al país -es preveu que marxin cap a finals d'aquest mes- i per tant els agraïments continuen. El darrer és el d'Estefania Toldrà, una resident de 82 anys d'El Cedre, que juntament amb Dayna Rosa González, una sanitària cubana, i una treballadora del centre sociosanitari han realitzat un llarg vídeo en què agraeixen extensament la tasca dels membres de la brigada durant l'emergència sanitària. El vídeo ha estat publicat al mitjà Prensa Latina. "Ens han donat la ma en un moment molt difícil", destaca Toldrà, que també lloa la gran professionalitat que han tingut. González també parla durant el missatge de la resident d'El Cedre assegurant que "el p`laer ha estat nostre per venir a col·laborar i cada vegada que ho necessitin comptin amb nosaltres". Al final del vídeo, totes tres desitgen que els sanitaris que han vingut al país puguin tornar "sense el bitxo", és a dir, quan no hi hagi el coronavirus, per tal que vegin "l'Andorra més maca". 
Etiquetes
  • #4 Cadascú al seu lloc
    (18/06/20 15:04)

    Potser sería la hora de reconèixer que s'han equivocat, aquests cubans tenen una formació bàsica, no serveixen per a ajudar en l'Uci i ara la gran mayoria han acabat al Cedre, crec que aquest assumpte és polític i té més interessos ocults que solidaris, més bé son acords iberoamericans, espero que en el futur es pugui aclarir aquest assumpte i es depurin responsabilitats.

    Respondre
  • #3 Brigada comunista
    (18/06/20 14:49)

    Més de trenta mil metges fora de Cuba. Escola altruista de medicina o factoria mercenaria d'esclaus?
    Amb el fàcil que era acceptar l'hospital de Foix que ens oferia el Copríncep Francès¡

    Respondre
  • #2 Ficada de pota
    (18/06/20 14:36)

    Aquest tipus de notícies són pura propaganda per suavitzar un fet molt discutible, contractar la brigada d'"experts" cubans a estat un error històric per part d'un executiu sense experiència diplomàtica, que espero no porti tràgiques conseqüències.

    Respondre
  • #1 Una bona pasta (que no sabrem mai) ens ha costat
    (18/06/20 13:51)

    Vinga va, per favor. Una bona pasta ens ha costat, que no sabrem mai, que no ha estat gratis i segur que no ha estat barato!!! Ho sento per les persones, que no en tenen cap culpa, al contrari. Però aquestes “missions” son pura propaganda d'una DICTADURA comunista, a la que li paguem amb diners públics per que ells esclavitzin les persones, que reben amb sort, un 20% del que paguem! “Clàusula de confidencialitat” AMB DINERS PÚBLICS?????? PROU!!!!!

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts