x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Confinats deu companys de l'alumna del María Moliner

El ministeri de Salut va detectar ahir un positiu entre els estudiants de la classe 4t d’ESO A arran de les proves que es van fer durant el matí a la Margineda
L'Institut María Moliner, a la Margineda

Institut Maria Moliner

L'Institut María Moliner, a la Margineda

Arxiu
Actualitzada 18/06/2020 a les 18:11
Deu companys de classe de l'alumna de 4t d'ESO A del María Moliner que ahir va donar positiu durant el cribratge que es va realitzar al centre es troben confinats i a l'espera de noves proves per descartar un nou contagi. La jove, que es troba bé de salut segons ha especificat el Govern, no presentava símptomes i ha estat aïllada en el seu domicili. El centre ha activat el protocol corresponent i a part dels joves, Salut farà també les proves als familiars i a contactes de l'alumna de fora de l'escola.
El director de l’escola, Javier Alfaya, va notificar el positiu al claustre ahir al vespre i els va indicar que la resta de classes “podran continuar amb la seva activitat sense cap problema”. Quant a les mesures de seguretat, apuntava que el professorat “no ha de canviar els protocols seguits fins ara” i afegia que el contagi no és un motiu per deixar de dur a terme les activitats lectives presencials.

Així doncs, no es modificaran horaris ni reunions d’avaluació o de claustre a excepció dels exàmens presencials previstos per al grup A de 4t d’ESO, que no es podran realitzar. En la notificació, Alfaya remarcava la necessitat de ser rigorosos en les mesures sanitàries i el distanciament social. El fet que no es tanqui el centre ha inquietat alguns professors.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, Salut ha registrat una nova recuperació respecte a ahir i ja són 792 les persones que han superat la malaltia al país. Els casos totals han augmentat a 855, amb el positiu de l'alumna, mentre que la xifra de malalts es manté en 11 persones, així com la de defuncions, amb 52 víctimes. L'hospital segueix amb set pacients ingressats, tots ells a planta, i dos professionals sanitaris continuen amb la infecció. En les darreres 24 hores s'han rebut 78 resultats de proves, dels quals 77 han estat negatius i un positiu.
Etiquetes
Veure’n més
20
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts