Govern contracta l'empresa de Toti Garcia per 21.250 euros

Gallardo afirma que la tasca d'A2 Security Assessors ha tingut un retorn positiu en la captació d'empreses

Jordi Gallardo vol 'Toti' Garcia de cap de seguretat de la Cimera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha contractat l'empresa A2 Security Assessors, propietat de Toti García, per l'assessorament en matèria d'inversió estrangera. Tal i com pública el darrer butlletí del BOPA, s'ha pagat un total de 21.250 euros per aquests serveis, a través d'una partida pressupostària del ministeri de Presidència, Economia i Empresa. La durada del contracte d'assessoria en inversió estrangera és de set mesos, concretamentdel 5 de juny fins el 31 de desembre. En l'edicte que s'informa d'aquesta adjudicació també s'indica que la forma ha estat per contractació directa i per modalitat ordinària.

El ministre Jordi Gallardo ha explicat que la contractació de Toti Garcia "no és cap secret" i que es tracta d'una empresa que fa "intermediació i captació d'empreses" i ha donat un servei durant 6 mesos "amb un retorn positiu" per al Govern i per això s'ha volgut renovar la contractació.

Toti Garcia i A2 Security van participar en les operacions de compra de material sanitari durant les primeres setmanes de l'emergència sanitària. Tal i com va informar el Diari, però, en aquella ocasió no va cobrar res per la seva col·laboració, malgrat que de totes maneres terceravia va demanar a Govern per la seva implicació. A més, Garcia era la persona escollida per Jordi Gallardo com a responsable deseguretat de la Cimera Iberoamericana del 2020.

tracking