Només hi ha 13 malalts actius per Covid-19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern va informar ahir que la situació epidemiològica del coronavirus es manté estable al Principat amb una afectació de 853 casos. Una xifra que es manté igual des de divendres passat. A més, va explicar que en les darreres 24 hores s’han registrat vuit noves recuperacions, dada que deixa només tretze malalts actius amb l’infecció de la Covid-19. Una altra de les dades que des del ministeri de Salut també van fer públiques és que en aquests moments hi ha comptabilitzats un total de 789 curacions.

Pel que fa a les dades hospitalàries, en aquests moments hi consten vuit persones, entre els quals es troba la padrina de Salita de 88 anys que va ingressar al centre dissabte passat. En cap cas, els pacients es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI) ni requereixen fer ús de la ventilació mecànica.

Quant a les defuncions, el nombre es manté en 51 òbits, una dada que no varia des del 16 de maig. Pel que fa als cossos especials no hi ha cap casos actiu, però continua havent un professional sanitari malalt.

tracking