Funeral per les víctimes presidit pel copríncep Joan-Enric Vives

La missa se celebrarà dilluns vinent a l'església de Sant Esteve amb l'assistència dels familiars dels difunts

El Copríncep Vives demana "calma i serenor" a la ciutadaniaBisbat d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'església de Sant Esteve acollirà dilluns vinent un funeral en memòria de les víctimes de l'epidèmia de coronavirus que serà presidida per l'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep episcopal Joan-Enric Vives.

La missa se celebrarà a les 20 del vespre i es convida a assistir a les famílies de les 51 persones traspassades a causa de la Covid-19que tindran una zona específica cadascuna. Per poder ser presents al funeral és reservarà un espai per a cada família i es demana a les persones que vulguin assistir que es posin en contacte amb l’Església de les Valls, a través de la rectoria d’Andorra en l'adreça de correu funeral18@esglesiacatolica.ad o al telèfon 821177. El funeral es celebrarà seguint lesrecomanacions sanitàries per prevenir contagis de coronavirus, motiu pel qual s'ha de portar mascareta i hi haurà distància social en la distribució als bancs, comptant amb un aforament limitat.

A l'acte està prevista l'assistència del cap de Govern, la síndica general i la cònsol major de la capital i la missa serà retransmesa per RTVA.

tracking