x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
construcció

Encamp vol rebaixar fins al 5% la cessió obligatòria

Actualitzada 16/06/2020 a les 06:33
El comú d'Encamp vol rebaixar la cessió obligatòria en les noves construccions que es destinin al lloguer del 10% actual fins al 5%. Així ho va confirmar la cònsol major, Laura Mas, que va afirmar que “tenim intenció de poder-ho presentar a la propera sessió del consell del comú”.
Amb relació al problema de l’habitatge, Mas va afirmar que “crec que amb aquesta mesura, podem potenciar la construcció d'habitatge de lloguer. Però hem de tenir en compte que a Encamp no tenim un gran problema, i pensem que aquesta mesura pot funcionar bé”. Sobre adoptar altres mesures més endavant, la cònsol major de la parròquia va afirmar que “de moment, ens donem sis mesos per veure com funciona aquesta. De moment, ja tenim un projecte sobre la taula i creiem que amb aquesta rebaixa en poden sorgir d'altres. Després avaluarem com està tot”.

Per la seva part, la gerent de l'ACODA, Mònica Dalmau, va valorar molt positivament la mesura i va afirmar que “va en la línia del que demanem per tal de reactivar la construcció”. Dalmau va recordar que “l'obra pública s'ha vist frenada, i cal mesures com aquesta per incentivar que se'n faci des del sector privat".
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts