Detenen una dona per esgarrapar i mossegar la cama de la parella

Un home ensenya els genitals a una veïna i acaba al despatx de policia per consum de droga

La policia controla dues menors per ruixar amb gas pebreARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir durant la setmana passada cinc persones per violència a la llar: una mare i un fill i una parella per agressions mútues i una dona de 27 anys per haver esgarrapat al front i al coll de la parella i per haver-li fet una “forta” mossegada a la cama esquerra. Aquesta darrera detenció va ser en un domicili d’Encamp diumenge passat a les set del matí. Aquell dia, sobre les vuit del vespre, la policia va haver d’intervenir també en la desavinença de parella que es va saldar amb lesions mútues: esgarrapades sagnants l’home i a la cella i el pòmul dret la dona. La tercera intervenció per violència a la llar va ser divendres a dos quarts de tres de matinada a Soldeu i els detinguts una mare de 58 anys i el fill de 23.

Una altra de les detencions de la setmana va ser la d’un home resident de 55 anys per un delicte de consum de cocaïna i que va ser controlat després d’haver-se exhibit davant una veïna. Segons la informació facilitada per la policia, va ser la dona la que va alertar una patrulla del cos d’ordre després que l’home li ensenyés els genitals. Quan els agents van anar a demanar-li explicacions, ell mateix va reconèixer els fets i que havia consumit cocaïna. Assegurava que no sabia explicar perquè havia tingut aquesta reacció. La policia el va acabar detenint per consum d’estupefaents.

Seguretat en el trànsit

Després de la davallada considerable durant el confinament i el tancament dels locals d’oci nocturn, han tornat a repuntar les detencions per conduir en estat d’ebrietat o havent consumit estupefaents. La setmana passada el cos d’ordre va controlar nou conductors, un dels quals, un home de 53 anys, per refusar sotmetre’s a la prova. Es tracta, segons la policia, d’una persona amb antecedents per fets similars. També va detenir un jove de 24 anys per donar positiu en el control de tòxics i dur a sobre 0,33 grams de marihuana. Un altre dels detinguts, de 20 anys, va patir un accident de danys materials.

tracking