Pandèmia mundial

Grups de convivència per a les activitats d'estiu a la capital

L'oferta s'organitza per setmanes amb funcionament independent per seguir les recomanacions del ministeri de Salut

Presentació activitats d'estiu a Andorra la VellaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella organitzarà els grups de nens que participen en les activitats d'estiu com a unitats de conviència independents per respectar les recomanacions sanitàries del Govern per l'epidèmia de la Covid-19. Els participants s'aplegaran en grups de deu infants per entre els 3 i els 5 anys i de quinze a partir dels 6 anys amb un monitor i s'estableixen dues àrees de recollida, un a l'escola de Ciutat de Valls i un altre al col·legi Janer, i punts de dinar separats per garantir el distanciament social.

L'oferta del comú són activitats de lleure i esportives en torns setmanals des del 29 de juny fins al 7 de setembre. La previsió de la capital és arribar als 2.500 participants que representa un increment de 400 places davant l'augment de demanda que s'espera de les famílies. La corporació ofereix només horari matinal amb un preu de 58,6 euros i de tot el dia, que costa 66,26 euros, amb dinar en les dues propostes, i hi haurà ajuts del departament de Social per a les famílies que no puguin fer front a aquestes tarifes. Les inscripcions s'han obert avui per als infants entre 3 i 14 anys que poden participar en el programa Viu l'Estiu i per prendre part en els campus esportius que es faran a l'agost per a nens i adolescents dels 4 als 17 anys.

Andorra la Vella fa una proposta novedosa aquest estiu per als dissabtes i festius amb el programa Estem de festa per a la franja de 3 a 14 anys per gaudir d'activitats aquàtiques, esportives i recreatives. El comú torna a oferir a més la possibilitat de fer colònies fora del país, seran a Can Font, a Brunyola, Girona, amb un torn del 27 de juliol al 7 d'agost i una altre des del 17 al 28 d'agost, seguint les normes que fixi la Generalitat, i les inscripcions s'obren el 22 de juny.

tracking