Infància

Encamp farà quatre torns de colònies als Cortals

El comú remarca que les famílies amb problemes econòmics es poden acollir a ajuts per portar els nens a les activitats d'estiu

Encamp obre les inscripcions per a les activitats d'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha ampliat de dos a quatre els torns de colònies als Cortals dins de les propostes previstes perquè els infants de la parròquia puguin gaudir d'una oferta de lleure aquest estiu. La corporació ha informat que hi haurà ajudes per a les famílies amb dificultats econòmiques per la conjuntura actual perquè tots els nens i joves participin en les activitats previstes i que se seguiran les recomanacions sanitàries fixades pel Govern per evitar contagis de coronavirus. El conseller de Joventut i Esport, Xavier Fernández, ha exposat que “s’han dissenyat moltes activitats, tallers, jocs, excursions en relació al medi ambient, la petjada ecològica i tot el que podem fer per construir un món millor, lema d’enguany de les activitats d’estiu d’Encamp i el Pas de la Casa”.

Les activitats es divideixen en9 setmanes del 6 de juliol al 4 de setembre al llarg de tot el dia per a infants de 6 a 12 anys i en quatre torns de colònies des del 6 de juliol al 26 d'agostnens i joves de 8 a 17 anys.

Les inscripcions s'han obert avui i els preus per a les activitats setmanals són de 88,90 euros, amb un descomptes per als membres del Club Piolet i de l'Àrea dia a dia i per al segon germà, i en el cas de les colònies les tarifes sónde 239,40 euros per a infants i joves d'Encamp i de 285,80 euros per als d'altres parròquies, amb els mateixos descomptes.

tracking