Detingut per consum de cocaïna després d'ensenyar els genitals a la veïna

L'home de 55 anys va reconéixer tots els fets i va dir que no sabia perquè ho va fer

La policia deté dos joves per haver maltractat la parellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el passat dimarts un home de 55 anys com a presumpte autor de consum de cocaïna. Els fets van succeir després que una dona truqués a la policia denunciant que el seu veí li havia ensenyat els genitals. Una vegada allà, els agents van identicar un home de 55 anys que va reconéixer els fets, i va dir que havia consumit cocaïna i que desconeixia perquè havia tingut aquesta reacció. Posteriorment, va donar el seu consentiment per ser sotmés a un anàlisi de tòxics en orina, en el qual va donar positiu en consum de cocaïna.

Aquesta va ser una de les 15 detencions que el cos d'ordre va realitzar durant la setmana passada. Cinc d'elles corresponents a dos presumptes delictes contra la integritat física en l'àmbit domèstic i un en maltractaments en l'àmbit domèstic. Aquest últim va succeir la matinada del divendres al dissabte a Soldeu, on una mare i el seu fill, no residents de 58 i 23 anys van mantenir una discussió que va derivar en una agressió mútua i ambdós van ser detinguts. Ahir a la tarda també es va arrestar un home resident de 28 anys i una dona no resident de 22 anys després que una desavinença de parella portés a una agressió mútua. L'home presentava lesions a la cara i coll, amb esgarrapades sagnants, i la dona a la cella i el pòmul dret. Per altra banda, ahir al matí es va detenir una dona de 27 anys després que causés esgarrapades al front i coll de la seva parella, així com una forta mossegada a la cama esquerra.

Per altra banda, es van detenir fins a sis persones conduint sota els efectes de l'alcohol, dos nois de 24 anys per donar positiu a la prova de tòxics salivars, un d'ells a més portava 0,33 grams de marihuana, i un altre home de 53 anys que va refusar sotmetre's a la prova de tòxics o d'alcoholèmia després de presentar símptomes clars d'anar sota la influència de begudes alcohòliques, a més de ser reincident per fets similars.

tracking