Presentació

Campanya per reduir els accidents pel consum d'alcohol i drogues

L'ACA presenta amb el Govern i MoraBanc la segona edició de 'Missió Zero Accidents' que comença avui i té com a lema 'També és cosa teva'

El president de l'ACA, Enric Pujal, el ministre de Presidència, Jordi Gallardo, i la directora de comunicació de MoraBanc, Mireia Maestre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l'Automòbil Clubd'Andorra, Enric Pujal Torres, el ministre de Presidència, Economia i Empresadel Govern d'Andorra, Jordi Gallardo i, la directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, Mireia Maestre han presentat aquesta tarda la segona edició de la campanya nacional de seguretat viària que es posarà en marxa avui dilluns 15 de juny. Després que la primera se centrés en evitar els accidents amb vehicles de dues rodes, aquesta segona té per objectiu incidir en els perills de conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues. En aquest sentit, s'ha treballat conjuntament amb el cos de policia, que és qui viu pràcticament a diari aquesta problemàtica al carrer.

La campanya té com a lema 'També és cosa teva'."Vam decidir treballar en una línia de comunicació que té la premissa d'incidir en l'entorn més proper de les persones que estan tenint una conducta d'excés, sigui la parella, un amic, un company de treball", ha explicat el secretari de l'ACA, Antoni Sasplugas. És per aquest motiu que la campanya plantejatres situacions quotidianes: un esmorzar, un sopar i una festa, on el protagonista no és qui condueix un vehicle, sinó la persona que està al seu costat,que són testimonis d'una actitud imprudent i tenen la responsabilitat de reaccionar davant la situació. En aquest sentit, es vol apel·lar a emocions com el dol, la vergonya i la responsabilitat.

La campanya de seguretat viària 'Missió Zero Accidents' s'ha posat en marxa avui en diferents suports (premsa digital, xarxes socials, ràdio i busos del transport públic) i té dos períodes d'emissió: del 15 de juliol al 15 d'agost i del 16 de novembre al 16 de gener de 2021. Aquestes dates coincidiran amb les campanyes específiques de control de consum d'alcohol i drogues realitzades per la policia.

tracking