salut

Una alta hospitalària i cap nou contagi per Covid-19

Una alta hospitalària i cap nou contagi per Covid-19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut va informar ahir d’una nova alta hospitalària d’un pacient afectat pel virus de la Covid-19. En total, ara mateix hi ha vuit persones ingressades a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, després que es registrés aquesta nova alta però també l’ingrés de la padrina de 88 anys provinent de Salita que havia donat positiu a la malaltia. Cap dels pacients ingressats al centre sanitari es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

D’altra banda, Salut va confirmar que no hi ha hagut cap nou contagi en les darreres 24 hores i que es manté en 853 el nombre totals de casos des de l’inici de la pandèmia. D’aquests, encara hi ha 21 persones que estan afectades pel virus, mentre que un total de 781 han rebut l’alta mèdica perquè s’han recuperat de la malaltia. Quant a les defuncions, es mantenen els 51 òbits, una xifra que no varia des del passat 16 de maig.

Pel que fa a la padrina de Salita que ha estat ingressada a l’hospital, el seu cas va ser detectat gràcies al protocol de l’executiu que es va aprovar aquesta setmana, que marca que s’han de fer proves serològiques a tots els nous ingressos. Anteriorment ja se li va fer una primera TMA a la dona de 88 anys, i va donar en un primer instant negatiu. No obstant això, les autoritats sanitàries van recomanar el seu aïllament preventiu mentre s’esperava a poder realitzar-li una segona prova, i en aquest cas l’usuària sí que va donar positiu.

tracking