x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Desfet un 'macrobotellón' per la policia i sanció a 15 joves

La concentració va tenir lloc en una zona de naus industrials a Aixovall
La policia va imposar 15 sancions.

Desfet un 'macrobotellón' per la policia i sanció a 15 joves

La policia va imposar 15 sancions.

Fernando Galindo
Actualitzada 14/06/2020 a les 06:53
La policia va intervenir per desfer una concentració de joves que es va produir en una zona de naus industrials d’Aixovall. Així doncs, i tal com ho van qualificar les forces d’ordre públic en el seu compte de Twitter, els agents van desfer un “botellón multitudinari”. L’alerta perquè el cos d’ordre es personés al lloc dels fets es va produir quan uns veïns de la zona van alertar amb una trucada a les 2.54 hores, per comunicar que hi havia un grup nombrós de joves en aquesta zona industrial d’Aixovall.
Així doncs, els agents es van personar a la zona i van identificar un total de 15 joves amb edats compreses entre 18 i 25 anys. A més a més, a banda d’això, se’ls va imposar una sanció sobre la base de la llei qualificada de seguretat ciutadana, partint de l’article 58.b, en què es grava amb una multa econòmica el consum de begudes alcohòliques a les zones de la via pública. Sobre el comportament dels joves envers els agents de l’ordre, fonts policials van informar que en cap moment hi va haver cap mena d’enfrontament ni verbal ni físic, tot i que alguns dels presents en el macrobotellón van escapolir-se i van evitar, d’aquesta manera, ser identificats per les dotacions de policia que es van desplaçar al lloc dels fets.

D’altra banda, es va produir un accident de circulació a la parròquia d’Escaldes en què una dona va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. En l’accident només es va veure implicada aquesta dona i la seva moto. Al tancament d’aquesta edició estava pendent d’una operació per una fractura al braç.
Etiquetes
Veure’n més
22
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts