x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un WhatsApp provoca una violenta baralla entre dues dones

L’altercat es va produir al domicili d’una de les implicades davant dels dos fills menors
La zona de Riberaygua on es va produir la baralla.

Un WhatsApp provoca una violenta baralla entre dues dones

La zona de Riberaygua on es va produir la baralla.

Fernando Galindo
Actualitzada 12/06/2020 a les 07:35
Un simple i curt WhatsApp va ser l’espurna que dilluns va provocar una aparatosa baralla entre dues dones en presència de l’home –exmarit d’una i actual parella sentimental de l’altra–, i el que és pitjor, els fills menors del que havia estat el matrimoni, que van presenciar tota l’escena violenta, que va estar marcada per mossegades, insults, cops i estirada de cabells. La policia va confirmar ahir els fets, pels volts de les 13.30 hores de dilluns, al carrer Bonaventura Riberaygua, que va mobilitzar dues patrulles, i va verificar que hi van estar implicades tres persones i que hi havia menors presents a la violenta escena. Evidentment, la relació entre les dues dones era tempestiva des de feia temps. L’home mantenia una relació mínima amb la seva ex pels dos fills, mentre que amb la parella actual, a banda de la relació sentimental, també eren socis d’un negoci. A banda, la nòvia regenta una assessoria immobiliària. La inexistent o fràgil relació es va trencar quan la parella va llegir un missatge on l’exesposa l’acusava d’haver trencat la bústia de casa seva i afirmava que era una persona conflictiva, ja que feia un any havia estat denunciada també per agredir un amic i la policia va haver d’intervenir a instància d’un bar al mateix carrer. No és clar si el va llegir amb permís de l’home o no.
Dies abans la mateixa dona es va presentar a la botiga on treballa l’ex per agredir-la verbalment, segons fonts coneixedores del cas. Un cop llegit el missatge, la parella es va traslladar a l’habitatge de l’ex, va trucar a la porta i quan la van obrir va començar a agredir la dona davant dels seus dos fills menors de 10 anys. L’home es va posar enmig de la batussa per separar les dones i va rebre una mossegada al braç.

De seguida van arribar dues patrulles de la policia. La intervenció va durar una hora i mitja i no consta cap denúncia, però el servei de policia ha traslladat l’informe a la fiscalia de menors.
Etiquetes
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts