Ordino convoca un concurs de fotografia sobre la flora de la vall de Sorteny

La convocatòria està oberta a professionals i aficionats, que poden presentar dues imatges sense estar tractades digitalment

Ordino convoca un concurs de fotografia sobre la flora de la vall de SortenyComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Ordino ha convocat unconcursde fotografia perposar en valorla flora del Parc natural de la vall delSorteny, una iniciativa que ja es va celebrar l'any passat per celebrar el 20è aniversari de l'espai. La idea es reprèn per destacar la gran quantitat d'espècies que hi conviuen i compta amb el suport de laPoctefa, una entitat per la cooperació transfronterera que vetlla per la preservació de la biodiversitat en el territori de la frontera a Andorra, França i Espanya, queabasta115.583 quilòmetres quadrats.

La convocatòria està oberta aprofessionalsi aficionats de la fotografia, que podran presentar dues imatges sobre la vall i que no poden ser tractades digitalment. El primer premi serà un sopar per a dues persones al refugi guardat del Parc natural de la vall delSorteny, tres mesos gratuïts al Club foto de La Capsa i un lot de productes format per una samarreta, una gorra i una tassa. El segon premi es basa en una sortida guiada al Parc natural de la vall deSortenyper a quatre persones i el lot de productes i el tercer premi serà la samarreta, la gorra i la tassa. Les imatges s'hauran de fer arribar per correu electrònic a cinvo@ordino.ad abans del 8 de setembre del 2020. Les bases del concurs es poden consultar al web www.ordino.ad. El veredicte es farà públic el 22 de setembre, dia del lliurament de premis, a la Casa de la Muntanya.

tracking