Nou positiu a Salita

Una dona de 88 anys, que va donar negatiu en una primera TMA, ha contret el virus positiu i en les properes hores serà traslladada a l'hospital

Domus Salita

Domus SalitaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els casos totals de coronavirus a Andorra han pujat a 853 després que una dona de 88 anys de Salita també hagi donat positiu per coronavirus, augmentant a onze els casos del rebrot al centre sociosanitari. El cas de la padrina ha estat detectat gràcies al protocol de Govern aprovat aquesta setmana que marca que s'han de fer tests a tots els nous ingressos. Anteriorment ja se li va fer una primera TMA a la dona de 88 anys, que va donar negativa, però se la va aïllar preventivament mentre s'esperava el termini per realitzar-li la segona, en la qual sí que ha donat positiu. Segons han informat des de Govern, la usuària del centre es troba en bones condicions, i en les properes hores serà traslladada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, com s'ha fet amb la resta de pacients que procedeixen d'aquests centres.

De les 853 persones que han contret el virus a Andorra, 21 continuen amb la malaltia, una de les quals és un professional de la salut, mentre que 781 persones s'han recuperat, una més que ahir. Les defuncions es mantenen en 51, una xifra que no varia des del 16 de maig, i l'hospital compta actualment amb 8 pacients (nou una vegada arribi la dona de Salita), tots ells a planta. Finalment, dels 148 resultats de PCR i TMA rebuts en les últimes 24 hores, 147 han estat negatius i només una positiu, la de la dona de 88 anys.

tracking