TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

divulgació

L'UdA publica el sisè volum de la col·lecció 'Campus'

L'UdA publica el sisè volum de la col·lecció 'Campus'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d’Andorra (UdA) ha publicat el sisè títol de la col·lecció Campus de manuals de divulgació, Dret laboral i de la Seguretat Social, de Daniel Arqués i Jaume Ribert. L’obra s’emmarca dins del projecte editorial de la Universitat, que té l’objectiu de facilitar al conjunt de la societat l’accés a bona part dels continguts acadèmics que s’imparteixen a les seves aules.

El llibre publicat per l’UdA posa a l’abast del públic una presentació general de la regulació jurídica en matèria laboral i de seguretat social al Principat d’Andorra, amb l’objectiu de plantejar i resoldre els conflictes que apareixen amb més freqüència en aquests àmbits.

Aborda els principals aspectes directament vinculats amb el dret del treball material aplicable al Principat i el seu desplegament normatiu, i fa una exposició completa de la regulació del sistema públic de protecció social vigent al país, incloent-hi la doctrina jurisprudencial que complementa i interpreta aquesta regulació. Completen el volum nombroses referències a altres àmbits normatius, com els procediments administratius i jurisdiccionals, els convenis internacionals o la fiscalitat andorrana sobre les prestacions que concedeix el sistema públic.

La nova publicació es podrà adquirir a les llibreries, de la mateixa manera dels cinc primers títols de la col·lecció.

tracking