Acusacions encreuadesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les acusacions encreuades, són una tònica habitual en judicis en què hi ha hagut alguna baralla. No obstant això, en el cas que es va jutjar a la Batllia l’enfrontament de les parts va acabar fent més referència als danys materials que als propis físics.

Els fets es remuntaven al mes de maig del 2016, a la parròquia de Canillo, amb una exparella com a detonant. I és que tot va començar quan l’exparella del primer acusat va anar al domicili que havien compartit abans de la separació sobre el qual tenien una hipoteca a mitges. La jove es va voler endur una caseta de la gossa i va acabar amb una discussió que va fer intervenir la policia.

Un cop distanciats, la dona va trucar a la que llavors era la seva parella pel seu estat de nervis i l’acusat va fer el mateix amb el seu germà. Un cop a l’aparcament, els cotxes d’ambdós es van creuar i allí va començar una nova discussió; aquest cop, però, entre el primer acusat i l’actual parella de la dona, que també està encausat en el mateix cas. El segon va denunciar que l’havien agredit estant dins el cotxe i que a més a més li havien causat danys materials al vehicle. Mentre que el primer va dir que havia entrat en còlera en veure que havia provat d’atropellar el seu germà. Finalment, la policia va tornar a intervenir amb problemes per reduir el primer dels acusats. La fiscalia demana 14 mesos de presó condicional per a l’agressor i 18 per a qui va fer l’atropellament.

tracking