Els Serradells tancarà una hora al migdia per desinfectar els espais

L'aforament màxim serà de 90 persones i els responsables del centre esportiu han redistribuït les màquines per poder mantenir la distància de seguretat

La reconstrucció dels Serradells no començarà fins l'1 de setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Esportiu dels Serradells tancarà cada dia al migdia durant una hora per a la desinfecció de l'espai i les màquines. El conseller comunal d'Esports i de Joventut,AlainCabanes, ha explicat aquest matí durant una visita a les instal·lacions, que els usuaris hauran de realitzar una desinfecció després de cada ús de la màquina. A més, diàriament, de les 14 a les 15 hores es procedirà al tancament del centre per poder fer una neteja exhaustiva per part del personal.

El centre, que obrirà les portes el pròxim dilluns 15 de juny pels abonats i l'1 de juliol pels nous abonats, mantindrà l'horari establert, com també l'aforament de 90 persones. "Normalment tenim una setantena de persones al mateix temps al centre, amb una capacitat de noranta" ha dit Cabanes. I ha afegit que per poder mantenir el mateix aforament, han dut a terme una redistribució de les màquines per poder mantenir la distància de seguretat. "Cada màquina està marcada a terra per indicar la distància de seguretat. Dins les marques no serà necessari utilitzar la mascareta però un cop es vulgui canviar de màquina sí" ha explicat el conseller. A més, alguns espais polivalents o una pista d'esquaix també acolliran a partir d'ara màquines decrossfit, que permetran el distanciament entre persones que els responsables del centre volen aconseguir.El conseller també ha explicat que no serà necessari la cita prèvia per accedir a les instal·lacions, tot i que sí que s'hauran de reservar per Internet o bé al mateix centre per poder accedir a algunes de les classes dirigides, com zumba o spinning.

tracking