Petició de 2 anys de presó condicional per intimidació a menors

El processat va anar a visitar al seu fill mentre es trobava pres a la Comella i li va facilitar el número de telèfon de dos menors als quals suposadament havia venut marihuana

La Batllia pot celebrar les vistes orals per videoconferènciaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri públic ha demanat una condemna de dos anys de presó condicional a un home per haver intimidat a dos menors durant un procés judicial fet aquest matí. Segons han exposat, el processat va anar a visitar al seu fill mentre es trobava pres a la Comella per un delicte major de tràfic de drogues, concretament de cànnabis, i li va facilitar el número de telèfon de dos menorsals qualssuposadament havia venut marihuana. El pare els va trucar per confirmar si realment s'havia efectuat la venda i aquests, tal com ha manifestat l'acusat, li van dir que no. La fiscalia considera que amb la trucada, el processat volia intimidar als menors i canviar la seva declaració. Per aquest motiu, el ministeri públic també sol·licita el pagament de 750 euros en concepte d'indemnització per perjudici moral al menor i que l'acusat no hi pugui entrar en contacte durant un període de quatre anys.

Per la seva banda, la defensa ha demanat l'absolució de l'acusat, al·legant que en el moment dels fets el menor va declarar com a imputat en el cas de tràfic i tenia dret a no dir la veritat, motiu pel qual la trucada del seu client no va suposar un canvi en la declaració. Així, també ha manifestat que el processat va trucar als menors amb el seu número de mòbil particular i en cap moment va amagar la seva identitat, ja que només volia comprovar si el seu fill deia la veritat.

tracking