Societat

Andorra la Vella vol tornar a muntar un parc aquàtic a l'estiu

El comú de la capital convoca un concurs nacional amb caràcter urgent per muntar i explotar les atraccions i repetir l'experiència de l'any passat

Inauguració del parc aquàticEva Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella va optar per unes atraccions aquàtiques muntades a l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila l'estiu passat per substituir la manca de la piscina exterior del Serradells, que a causa de l'incendi no es va poder obrir durant els mesos de calor. Enguany, volen repetir l'experiència. Amb la emergència sanitària han hagut d'esperar per veure si es podria muntar, però en el butlletí del BOPA d'avui la corporació liderada per Conxita Marsol ha convocat un concurs nacional amb caràcter d'urgència per adjudicar el subministrament, el muntatge i l'explotació d'un aquapark durant aquest estiu.

Tal i com van aprovar en la sessió del consell de comú de la setmana passada, els interessats poden retirar el plec de bases del concurs a partir de demà al Departament de Secretaria General del comú, amb un previ pagament de 30 euros. Les ofertes han de ser lliurades abans de les 15 hores del dia 25 de juny, al mateix lloc.

tracking