Trànsit

Tall de circulació a l'avinguda de les Nacions Unides durant tot el dimecres

Mobilitat també ha anunciat el tancament del túnel del Pont Pla aquesta nit i un pas alternatiu a l'avinguda Santa Coloma demà

Tall de circulació a l'avinguda De Les Nacions Unides durant tot el dimecresMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat ha anunciat avui de tres afectacions importants en el trànsit entre aquesta nit i demà. La primera tindrà lloc al túnel del Pont Pla, que romandrà tancat a partir de les 22 hores i fins les 5 h de la matinada en ambdós sentits ja que es realitzaran tasques de manteniment. Una altra d'important és la que tindrà lloc demà des de les 8 h del matí i fins les 20 h de la tarda. Es tallarà la circulació a l'avinguda De les Nacions Unides, entre la rotonda de la Dama de Gel i el carrers dels Paraires, a Escaldes-Engordany, ja que es muntarà un camió grua. En aquest sentit, Mobilitat ha indicat que el trànsit serà desviat per l'avinguda Esteve Albert i el carrer Valira, però es donarà un pas altenratiu per als veïns de la zona afectada, així com per a les línies regulars nacionals d'autobusos.

Finalment, també demà entre les 8 h i les 20 h, es donarà un pals alternatiu entre el número 31 i el 37 de l'avinguda Santa Coloma pels treballs de descàrrega de maquinària pesant i que afectaran a la zona.

Tall de circulació a l'avinguda De Les Nacions Unides durant tot el dimecres

tracking