Política

SDP critica Cinca per no trobar una solució al fons de pensions quan era ministre

Bartumeu lamenta que durant la gestió de l'emergència el Govern no ha aprofitat cap ajuda de les que atorgava Brussel·les

SDP critica Cinca per no trobar una solució al fons de pensions mentre era ministreL. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'organització de Progressistes-SDP, Josep Lluís Donsion, ha criticat aquesta tarda durant una roda de premsa les manifestacions que va realitzar la setmana passada el president de la comissió gestora del fons de reserva de jubilació, Jordi Cinca, sobre el fons de reserva de jubilació de la CASS. "Potser no se n'ha adonat fins ara de la problemàtica, però en els darrers vuit anys que ha estat al capdavant del ministeri de Finances podria haver trobat una solució", ha afirmat. Així, el president de la formació política, Jaume Bartumeu, ha apuntat que els agradaria tenir les xifres que van fer públiques "sobre al taula, per poder-les valorar". I també ha afegit que durant la gestió de l'emergència sanitària el Govern "no ha aprofitat cap mena d'ajuda de les que atorgava Brussel·les, quan ho podria haver fet".

Tanmateix, durant la roda de premsa han indicat que el pròxim 20 de juny celebraran una assemblea general on presentaran als socis la proposició per adherir-se a la Internacional Progressista, que els permetrà enfortir la convicció europeísta del grup i tenir més gruix per ajudar a Andorra en un moment en què és molt necessari.

tracking