Salut

Jornada sense cap nou positiu i set recuperacions

Jornada sense cap nou positiu i set recuperacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de contagis per la pandèmia del coronavirus es manté estable. El ministeri de Salut va rebre ahir el resultat de 94 proves PCR i totes van donar negatiu, un fet que consolida des de dijous passat el nombre d’afectats pel virus, 852. Segons les dades facilitades pel ministeri en l’última jornada es van recuperar set pacients més, que eleven el nombre d’altes mèdiques a 751, i hi ha cinquanta malalts actius, entre els quals hi ha un professional sanitari. En aquest sentit, cal recordar que els membres dels cossos especials que es van contagiar pel virus ja s’han recuperat i han estat donats d’alta.

Pel que fa als pacients que es troben ingressats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, la xifra es manté estable des del traslladat dels contagiats pel brot que es va produir la setmana passada al centre sociosanitari Salita, amb un total de deu persones. D’aquests cap es troba a la unitat de cures intensives (UCI), sinó que estan ingressats a la zona habilitada a l’hospital per a pacients positius de la Covid-19.

Tanmateix, duran l’última jornada no hi ha hagut cap nova defunció per l’epidèmia des del 16 de maig, amb un balanç total de 51 víctimes mortals.

tracking