Detenen un home per orinar sobre el vehicle dels agents comunals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va detenir la matinada de dissabte un home, resident de 67 anys, per orinar sobre un vehicle oficial, amenaçar i desafiar els agents de l’ordre. Els fets van tenir lloc al túnel del Pont Pla, quan la policia va identificar l’arrestat mentre caminava de forma erràtica per l’interior del túnel a causa del seu estat etílic. En un primer moment va ser controlat pels agents comunals, però arran de la seva actitud van requerir la col·laboració del cos d’ordre, el qual va observar que es trobava orinant en una de les portes del vehicle dels urbans. A més, l’arrestat va amenaçar i va proferir diferents injúries als funcionaris comunals i policials. El control fa part del balanç de detencions de la setmana passada, amb catorze persones detingudes.

Quant als delictes contra la salut pública i la seguretat en el trànsit, els agents van controlar un home per possessió de 0,7 grams de cocaïna en un aparcament pròxim a un local comercial. També van detenir un jove per conduir ebri amb una taxa d’alcohol en sang d’1,72, després de patir un accident amb un altre vehicle i marxar sense fer l’intercanvi d’assegurances. I dos homes de 51 i 46 anys, amb una taxa d’alcohol d’1,08 i 1,84 grams per litre en sang, respectivament.

Pel que fa a les detencions per altres delictes, la policia va arrestar dos joves per llençar escombraries i contenidors al mig de la via pública i obstaculitzar la circulació viària. En el moment de controlar-los, aquests van mostrar una actitud prepotent, proferint injúries als agents interventors. Tanmateix, van detenir al Pas de la Casa un home pels delictes d’amenaces i resistència greu a funcionaris mentre intervenien en una agressió en un immoble. Del balanç de detencions també se’n desprèn l’arrest d’una dona a la frontera francoandorrana per un delicte contra el tràfic jurídic per identificar-se amb un document fals.

tracking