Activitats

La Massana ofereix 120 places per setmana d'esports d'estiu

El comú obre dijous les inscripcions fins el 19 de juny per participar en les activitats

Activitats d'estiu de la Massana de l'any passatComú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana inicia dijous les inscripcions d'infants per participar en les setmanes temàtiques estiuenques i dilluns vinent les dels esports d'estiu per edats que preveu acollin cada setmana 120 nens com en anys anteriors. L'organització dels grups i el nombre de monitors i el funcionament es farà segons les normes que fixi el Govern per les recomanacions sanitàries, segons informa el comú. El conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, ha explicat que el servei es posa en marxa perquè entenen que les famílies el necessitaran i que “després de tants mesos a casa, entenem que els nens necessiten divertir-se i realitzar el màxim d’activitats a l’aire lliure”.

Les activitats es desenvoluparan des del 2 de juliol fins al 7 de setembre i inclouran propostes a l'aire lliure, excursions i jocs per gaudir del lleure. Els infants també poden escollir entre una desena de setmanes temàtiques de natura, de bicicleta, Màster Xef (cuina), Rock School (bateria, baix, guitarra i cant), Shakespeare week (teatre en anglès) i Step up la Massana (ball i cant) i amb la novetat de les d'esport dedicades a l'atletisme, bàsquet i vòlei i una per aprendre a cosir.

El comú recorda que les famílies amb dificultats econòmiques poden demanar ajuts socials perquè els infants puguin gaudir de les activitats d'estiu.

tracking