pandèmia mundial

Grandvalira obre el 4 de juliol la temporada d'estiu

El domini obre el parc familiar de Canillo, el camp de golf de Soldeu i el telecabina de Tristaina per atreure visitants a la muntanya

Grandvalira inicia la temporada d'estiu el 4 de juliolGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira estrena les activitats d'estiu el 4 de juliol amb el lema Aquest estiu, toca muntanya per promocionar l'oferta de natura i diversió que ofereix amb l'obertura del parc familiar de Canillo, el camp de golf de Soldeu, el Funicamp, l'entorn del llac de Pessons i el telecabina de Tristaina com a principals atractius. El domini aposta per"oferir als seus clients i empleats un entorn òptim de seguretat i salut on gaudir de la natura amb plenes garanties" i ha informatque s'aplicaran mesures "preventives de sentit comú" per evitar possibles contagis de coronavirus seguint les recomanacions de Govern, que es concreta en l'ús obligatori de mascareta per las visitants i de guants en algunes instal·lacions, en la delimitació de circuits, el distanciament social i la reducció d'aforament. El personal també portarà equips de protecció en l'atenció als clients i es respectarà la distància entre persones.

La novetat de la temporada a l'espai familiar del Mon(t) Magic de Canillo és la possibilitat de baixar el tobogan alpí Magic Gliss amb un ulleres 3D "i viure una experiència de realitat virtual a 40 quilòmetres per hora, que fa la baixada molt més divertida i frenètica", assenyalen des del domini, que presenta la tirolina de 550 metres que passa sobre el llac del Forn com un altre dels atractius per al públic familiar.

Grandvalira ofereix activitats a tots els punts del domini, com la possibilitat de fer excursions després d'arribar al punt més alt del trajecte que fa el Funicamp, on estarà obert el restaurant de Solanelles, i des d'on es pot visitar l'Orri del Cubil o l'entorn de Pessons a Grau Roig, on es troba obert el restaurant amb oferta de gastronomia andorrana. A l'estació d'Arcalís estarà operatiu el telecabina de Tristaina per permetre accedir a la zona dels llacs i al punt de restauració ja que hi ha un tram de la carretera reservat per a la pràctica del ciclisme.

Les activitats d'estiu estaran obertes fins al 13 de setembre, tot i que Grandvalira assegura que s'adaptarà a la demanda que hi hagi.

tracking